License Required - Wingate 9 Windows 2012 R2

Use this forum to post questions relating to WinGate, feature requests, technical or configuration problems

Moderator: Qbik Staff

License Required - Wingate 9 Windows 2012 R2

Postby aeugenio » Sep 04 18 7:53 am

Hi,

I have been using Wingate paid version without a problem for about 10 months.
About 6 days ago every day Wingate is stopped with the message attached and only resume works after inserting the license number and .lic file again.
Nothing has been changed on the server besides Windows Updates installs.
I also updated to the latest version 9.2.0 (5975) but the problem still persist.

Thank you.
Attachments
wingate.license.required.png
wingate.license.required.png (13.03 KiB) Viewed 279 times
aeugenio
 
Posts: 4
Joined: Sep 04 18 7:44 am

Re: License Required - Wingate 9 Windows 2012 R2

Postby adrien » Sep 04 18 4:25 pm

Hi

when this happens do you re-activate your key, or just copy a .lic file over? If there's a problem with the keys it will show up when activating them.

Did you purchase directly from us or via a dealer?

Regards

Adrien de Croy
adrien
Qbik Staff
 
Posts: 5245
Joined: Sep 03 03 2:54 pm
Location: Auckland

Re: License Required - Wingate 9 Windows 2012 R2

Postby aeugenio » Sep 05 18 3:50 am

adrien wrote:Did you purchase directly from us or via a dealer?

Hi Adrien, thank you for replying.
The license was bought thru a dealer and they solved directly talking with qbik.
Not really sure what happened but looks like there were a "problem" with the license.
Best Regards.
aeugenio
 
Posts: 4
Joined: Sep 04 18 7:44 am


Return to WinGate

Who is online

Users browsing this forum: adrien, Bing [Bot] and 6 guests