Install Problems

Forum for support for the PureSight for WinGate content filtering plugin

Moderator: Qbik Staff

Install Problems

Postby Hopkinsmailing » Dec 13 05 11:10 am

I'm getting an error "The systems cannot find the device or file" and then the next screen shows "Internal Error 2755 110 C:\program files\wingate\puresight2.msi (or Exe I've tried both). Any ideas on what might be the problem. Wingate 6.1.1 build 1077 installed just fine.

Rob Hopkins
Hopkinsmailing
 
Posts: 16
Joined: Jan 24 04 4:21 am

Postby Pascal » Dec 15 05 1:59 pm

This is not an installer problem. Suggestions through Google seems to be that the temp folder on the machine in question is encrypted and that unencrypting it will resolve the issue.

Have a look through some of these results, they seem to all indicate that type of scenario and unecnrypting the temp folder worked in most cases.

(Particularly this one and this one)
Pascal

Qbik New Zealand
pascalv@qbik.com
http://www.qbik.com
Pascal
Qbik Staff
 
Posts: 2623
Joined: Sep 08 03 8:19 pm
Location: Auckland, New Zealand

Postby MattP » Dec 16 05 9:47 am

Just an update, we received an email from Hopkinsmailing that this was in fact the problem, and the resolution was as follows:

I reset security on c:\ for
everyone to have full permission. During the time Windows was updating every
child folder/file it came across the c:\winnt\installer with error messages
that I didn't have permission to change security on this folder. When it
finished with the rest I went onto that folder via Windows Explorer and
found the owner to be SYSTEM and as the ADMINISTRATOR I had no permission to touch security on this folder. What I could do, however moronic this is, was to claim ownership as ADMINISTRATOR. I ran Puresight2 and it installed just fine.
MattP
Qbik Staff
 
Posts: 989
Joined: Sep 08 03 4:30 pm


Return to PureSight for WinGate

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron