VPN Crashing

Use this forum to post questions relating to WinGate, feature requests, technical or configuration problems

Moderator: Qbik Staff

VPN Crashing

Postby JR Africa » May 18 19 9:30 pm

Hi guys

I've been successfully connecting a VPN from a server on version 7.3.1.3535 (client) to another server 8.5.5.4858 (host) for a number of years.

I am wanting to connect this existing client to my new server 9.3.0.5980.

When I attempt to connect via the client side the host just reboots.

Any ideas ?

Thanks
JR Africa
 
Posts: 37
Joined: Aug 31 12 2:20 am

Re: VPN Crashing

Postby adrien » May 23 19 4:34 pm

HI

what OS is the new server running?

Regards

Adrien
adrien
Qbik Staff
 
Posts: 5320
Joined: Sep 03 03 2:54 pm
Location: Auckland

Re: VPN Crashing

Postby JR Africa » Jun 05 19 8:52 pm

Hi Adrien

Windows 10 Pro 64
JR Africa
 
Posts: 37
Joined: Aug 31 12 2:20 am

Re: VPN Crashing

Postby JR Africa » Nov 26 19 6:02 am

Hi Adrien

Any luck on this bud. It appears to be Win 10 Pro 64 related.

I have tried it on several machines.

Get blue screen when attempting to join VPN - IRQL not less or equal.

Regards
J
JR Africa
 
Posts: 37
Joined: Aug 31 12 2:20 am

Re: VPN Crashing

Postby Thomas Illies » Mar 17 20 4:33 am

Hi community,

sorry for crossposting, but answered just to this thread...

We have the same problem when joining a VPN: blue screen with IRQL UNEXPECTED VALUE:

We tried it on two machines:
- Wingate 9.4.1.5998 on Win 10 Pro 64 bit, version 1909
- Wingate 9.4.0.5993 on Win 10 Home 64 bit, version 1903

The machines run stable until the joining node tries to connect the VPN.

Screenshots are attached, MEMORY.DMP can't be attached...

Is there any workaound ?

Best regards

Thomas
Thomas Illies
 
Posts: 7
Joined: Oct 09 12 2:20 am
Location: Hamburg


Return to WinGate

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests

cron